Ateliere de creație
pentru companii

Contribuie la bunăstarea echipei tale

Comunicarea, empatia și armonia între membrii echipei contribuie la buna desfășurare a activităților profesionale și la îndeplinirea obiectivelor. Însă ce faci atunci când stresul cotidian sau situațiile tensionate deteriorează relațiile din cadrul echipei?

Aici intervin Relaxare Creativă și serviciile corporate de wellbeing prin care te ajutăm să restabilești echilibrul angajaților tăi. Cum reușim să eliminăm tensiunile acumulate și să întărim relațiile de colaborare? Prin intermediul atelierelor de creație care îi ajută pe membrii echipei tale să se detașeze de problemele zilnice și să se relaxeze în timp ce crează produse handmade.

De aceea, serviciile corporate de wellbeing sunt o metodă modernă prin care lipsa de comunicare sau divergențele între membrii echipei sunt rezolvate. La finalul atelierului de creație, angajații tăi vor avea o stare de spirit mult mai bună, iar tu vei avea o echipă sudată.Cui se adresează serviciile de corporate wellbeing?

Oricărei companii medie sau mare, indiferent de domeniul de activitate, care își dorește ca angajații săi să atingă o stare de echilibru. De asemenea, serviciile corporate de wellbeing sunt potrivite și pentru echipele care întâmpină probleme din cauza lipsei de comunicare sau a situațiilor conflictuale.

Cum se desfășoară atelierele de creație?

Atelierele de creație pentru companii au la bază realizarea unor aranjamente florale din flori confecționate manual din hârtie floristică de către fiecare participant, sub îndrumarea specialistului nostru. La finalul atelierului, echipa va crea un aranjament din florile realizate individual, ce va rămâne la sediul firmei participante în semn de amintire al clipelor minunate petrecute împreună.

În funcție de nevoile identificate, stabilim obiectivele activității de wellbeing, iar pe parcursul a 2 până la 4 ore, ne relaxăm împreună în timp ce soluționăm problemele echipei.

Ghid de organizare

  • Numărul de participanți este de minim 10;
  • Durata activităților de relaxare: între 2 - 4 ore;
  • Atelierele de creație au loc la sediul companiei beneficiară;
  • Materialele folosite pentru atelier sunt incluse în tariful serviciilor corporate de wellbeing;
  • Tariful se stabilește pentru fiecare companie în funcție de numărul de participanți, de distanța parcursă și de tipul materialelor folosite, precum și în funcție de tipul evenimentului în cadrul căruia are loc atelierul.


 

Organizează un atelier de creație în compania ta

Surprinde-ți angajații în mod plăcut! Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a stabili detaliile atelierului de creație.


    Întrebări sau nelămuriri?


    Pentru mai multe detalii privind modul în care serviciile corporate de wellbeing îmbunătățesc productivitatea echipei tale, te rugăm să apeși butonul de mai jos.