Despre Relaxare Creativă
și armonie interioară

Ateliere creative pentru angajați și familii

Drumul către
Relaxarea Creativă

 

Nevoia de a ieși din rutina zilnică. Îți sună familiar? Până nu de mult, aceeași senzație o aveam și eu. De dimineața până seara munceam pentru a-mi îndeplini sarcinile profesionale și pentru bunăstarea familiei. Cu timpul însă, grijile au pus stăpânire pe mine și cu greu reușeam să mă detașez de agitația cotidiană. Până într-o zi când am descoperit că pot să-mi găsesc refugiul în diverse activități handmade. Liniștea interioară adusă de satisfacția de a reuși să dau viață unei fâșii de hârtie și să decorez obiecte personale m-a impulsionat să conturez proiectul Relaxare Creativă.

Despre Relaxare Creativă îți pot spune că este o idee de suflet, un mod prin care vreau să te ajut să scapi de stresul zilnic și să te relaxezi, la serviciu sau acasă. Prin intermediul activităților creative și a tehnicilor de dezvoltare profesională și personală, descoperi cum poți să obții echilibrul interior atât de necesar tuturor. Iar în timp ce te distrezi, întărești și relațiile de lucru cu echipa ta sau îmbunătățești nivelul de comunicare cu membrii familiei.

parallax background

Descoperă plăcerea
activităților handmade


 

Atelierele Relaxare Creativă sunt o bună modalitate pentru a stimula productivitatea angajaților, comunicarea între membrii echipei sau familiei ori pentru a anima orice tip de eveniment. Fie că ești un manager preocupat de sudarea și armonizarea colectivului sau un părinte care dorește să-și petreacă într-un mod inedit timpul liber cu cei dragi, activitățile handmade sunt o soluție la îndemâna tuturor.

În funcție de cerințele tale și de context, coordonez diverse ateliere de creație: aranjamente florale din flori naturale sau flori din hârtie, bijuterii handmade, decorațiuni ce au la bază tehnica sospeso transparente sau ateliere care constau în tehnica decupajului sau tehnica șervețelului. Indiferent de tipul activității creative, ne distrăm și relaxăm împreună, soluționăm problemele de comunicare din cadrul echipei sau familiei și redescoperim bucuria lucrurilor simple.

Cine coordonează proiectul
Relaxare Creativă?


Mirela Petre


Încântată de cunoștință! Sunt Mirela Petre și de peste 10 ani mă ocup de crearea decorațiunilor handmade. Interesul pentru lucrurile personalizate și metodele de wellbeing m-au determinat să obțin calificări în floristică, ikebana, confecționarea florilor din hârtie și mărgele de nisip, dar și în domenii ce țin de liniștea interioară, cum ar fi: tehnici de echilibrare și vindecare emoțională, reiki și theta healing.

Liniștea sufletească și echilibrul dobândite atunci când reușești să te desprinzi de rutina zilnică și să realizezi că nu este greu să dai viață unor materiale care aparent nu pot fi îmbinate, precum și dorința de a-i ajuta pe cei din jur să se relaxeze într-un mod simplu și distractiv s-au transformat în ateliere de Relaxare Creativă. Entuziasmul, atitudinea optimistă și căldura sufletească sunt atributele care mă definesc cel mai bine, iar fiecare atelier de creație este o cură de energie, voie bună și relaxare atât pentru participanți, cât și pentru mine.

La cerere, organizez la sediul companiilor și ateliere creative dedicate angajaților și familiilor acestora.

 

Pregătește-le o surpriză angajaților tăi


Creează experiențe de neuitat alături de echipa ta! Află mai multe detalii despre cum atelierele de Relaxare Creativă contribuie la destinderea angajaților și la o mai bună comunicare.