Ateliere de creație
pentru conferințe

Activități de relaxare pentru evenimente memorabile

Îți dorești să ieși din tiparul conferințelor clasice? Vrei să le oferi experiențe interesante participanților și să le menții entuziasmul? Ce spui atunci de un atelier de creație adaptat pentru evenimentul tău?

Oricare ar fi natura evenimentului pe care îl organizezi, Relaxare Creativă te ajută să îți surprinzi invitații într-un mod plăcut. Prin intermediul atelierelor de creație pentru conferințe, poți cu ușurință să menții atenția participanților și să le oferi un moment de relaxare. Este o idee simplă prin care poți să diversifici modul de desfășurare al evenimentului și să-i implici activ și pe invitați.La ce tipuri de evenimente se pot organiza atelierele de creație?

Atelierele de creație se pot desfășura la orice tip de eveniment închis, realizat cu angajații unei singure companii, sau deschis publicului larg. Fie că este vorba despre conferințe, seminarii, team building-uri, aniversarea companiei, prezentări, evenimente de PR etc., ne distrăm și relaxăm împreună și rezolvăm problemele de comunicare în echipă acolo unde este cazul.

Cum sunt planificate atelierele de creație pentru conferințe?

Momentele de relaxare din cadrul evenimentului constau în crearea unor aranjamente florale împreună cu participanții. În funcție de tipul evenimentului și de cerințele organizatorilor, durata atelierului poate varia, iar aranjamentele florale realizate pot include elemente specifice firmei, echipei sau domeniului de activitate.

Avantajele organizării unui atelier
de creație pentru evenimentul tău

 • Implicarea activă a tuturor participanților la eveniment;
 • Realizarea unui moment dinamic, atipic evenimentelor clasice;
 • Întărirea relațiilor între membrii echipei sau între posibilii viitori parteneri de afaceri;
 • Soluționarea problemelor de comunicare internă;
 • Relaxarea participanților și dobândirea unei stări de bine;
 • Descoperirea unor noi aptitudini;
 • Oferirea unui cadou participanților, deoarece aranjamentele florale realizate le rămân amintire.


 

Organizează un atelier de creație în compania ta

Organizează un eveniment inedit! Invită-ne să îți fim alături și te vom ajuta să creezi momente deosebite pentru invitații tăi. Lasă-ne un mesaj cu detaliile evenimentului și cerințele tale, iar noi îți vom trimite o ofertă personalizată.


  Vrei să discutăm mai multe detalii telefonic?


  Te rugăm să apeși butonul de mai jos și vei afla toate informațiile de care ai nevoie.